A sPrinter Stúdió Kft. 1990-ben alakult, mint szoftverfejlesztő és számítástechnikai oktatási vállalkozás. Az alapítók közül hárman ma is tulajdonosok.

A cég tevékenységi köre rövid időn belül szinte szükségszerűen bővült. Először a hardver-értékesítés, kicsit később a PC összeszerelés, illetve a számítógép szerviz szolgáltatás alakult ki, majd mindez kiegészült irodatechnikai eszközök értékesítésével és szervizével. A fejlesztés a számítógépek alkalmazásához kapcsolódó területeken is folytatódott: 1992-ben a sPrinter Stúdió Kft. beindította könyvelőirodáját, majd különböző pénzügyi szolgáltatásait, lízingtevékenységét. Ez utóbbiak 1998-tól önálló vállalkozássá fejlődtek, így jelenleg a vállalkozás fő tevékenységi területei::

-     iskolarendszeren kívüli oktatás, felnőtképzés

-     számítógép összeállítás, szervizelés és kereskedelem

-     szoftverfejlesztés és kereskedelem

Üzleti partnereink:

A tevékenységi területektől függően eltérő arányban az informatikát, számítástechnikát alkalmazó vállalkozások és magánemberek, első sorban Eger és vonzáskörzete területéről, de számos ügyfelünk van a megye más településeiről, és más megyékből is.

A cég a különböző tevékenységeit önálló üzletágakra osztva, önálló irányítással működteti. A szakmai tevékenység adminisztratív feladatainak megoldása részben üzletágon belül, részben pedig az egész vállalkozást kiszolgáló titkárságon keresztül történik