Pályázat készítés és lebonyolítás

Különösen az Európai Unióba történő belépésünktől kezdve, a pályázat készítés által rejtett lehetőségek a legtöbb vállalkozó számára világossá váltak, azonban sokan nem tudják hogyan kezdjenek hozzá, illetve hogyan valósítsák meg.
A pályázat készítése nem egyszerű feladat. Számos formai és tartalmi követelménynek kell megfelelnie a beadott dokumentumoknak. Azonban ha van egy jó ötlete, minél előbb célszerű azt megvalósítani!
Önnek van ötlete - mi hozzásegítjük a hiányzó forráshoz, ami a megvalósításhoz szükséges.
Ha már pályázott - átvesszük Öntől a pénzügyi elszámolások, jelentések készítésének terhét, hogy Önnek csak a megvalósítás maradjon.
Önnek is megvan a szakterülete, mint ahogy nekünk is. Sikerrel foglalkozunk pályázat készítéssel már 1995 óta, ezért bízza ránk a pályázattal kapcsolatos összes feladatot, amelyek csak hátráltathatják az Ön szakterületén folyó főbb tevékenységeket.

Tehát a pályázat készítés során a következőket vállaljuk:

Pályázat készítés és lebonyolítási szolgáltatásunkért sikerdíjat kérünk, ami azt jelenti, hogy Ön akkor fizet, ha megnyertük Önnek a megpályázott összeget, azaz kézhez veszi a pozitív támogatási döntést (sikerarányunk több mint 80%).
A sikerdíj mértéke: az elnyert támogatás 3-8 %-a (minimum 80.000 Ft + Áfa)
2014-2020 között hazánk számára 6650 milliárd forint áll rendelkezésre az Európai Unió társ-finanszírozott pályázatainak keretein belül. Ezek a támogatások kizárólag pályázati úton nyerhetők el.

Ha Ön is lát ebben lehetőséget, és van ötlete, terve amit megvalósítana, mi segítünk.

Elérhetőségünk:
Lombeczki Péter:   +36-20-350-67-00
lombeczki@spr.hu
Molnár József:       +36-20-598-14-90
oktatas@spr.hu