Egyedi szoftver fejlesztés

Egyedi szoftverfejlesztési projektjeink a feladat felmérésétől az éles átadásig terjednek. Saját kompetens szakembereink kipróbált tematika szerint hajtják végre a felmérési, tervezési, fejlesztési, tesztelési, átadási feladatokat.
Az egyedi fejlesztések során a Megrendelő igényének megfogalmazásától a kész szoftver leszállításáig az igények maximális figyelembe vételével, jól dokumentáltan, folyamatos visszacsatolással dolgozunk.
Egyedi szoftvereink Microsoft Windows alá íródnak, illetve web alapúak és alapvetően a kis- és középvállalkozások igényeit kívánjuk kielégíteni.
Cégünk a Sprinter Stúdió Kft. a következő tevékenységi körökre fejleszt szoftvereket elsősorban:

Milyen lépésekből áll egy fejlesztési projektünk?
1. Felmérés
A fejlesztés az igények pontos megfogalmazásával és a követelmények meghatározásával kezdődik. A felmérési fázisban tisztázott igények, követelmények specifikációja képezi a tervezés alapját. Ugyanekkor részletes projektterv is készül.
2. Tervezés
A követelmény-specifikáció alapján elkészül a megoldás terve, amely tartalmazza az adatbázis tervet, a funkciók leírását és a felületek terveit. A tervezési fázis kimeneteként funkcionális specifikációt készítünk, amelynek része egy felületi bemutató is.
3. Fejlesztés
A szoftver fejlesztése során megvalósítjuk a specifikációban és a képernyőtervekben leírt és jóváhagyott funkciókat. A tervektől csak a Megrendelő jóváhagyásával térünk el.
4. Tesztelés
A kész alkalmazást megfelelő tesztelésnek vetjük alá, ugyanakkor a Megrendelő részére is átadjuk a funkcionális tesztek elvégzése érdekében.
5. Éles átadás
Amennyiben a Megrendelőnél lefolytatott tesztek alapján nincs eltérés a specifikációhoz képest, a rendszert átadjuk éles telepítésre.

Hosszabb projektek során a követelmények meghatározása után a feladatot több részletre osztjuk, és a fenti lépéseket több fázisban hajtjuk végre. Ezzel lehetővé válik, hogy az új rendszer alapfunkciói gyorsan üzembe helyezhetők legyenek, valamint a már kész fázisok tapasztalatai alapján korrigálásra kerüljenek a további fázisok.

Milyen technológiát használunk?
Az alkalmazott technológiát a Megrendelő igényei határozzák meg. Az egyedi projektek sikeressége érdekében fejlesztői csapatunk folyamatosan követi a legújabb eszközök, technikák, platformok megjelenését. Programozóink figyelik a változásokat, hogy minden új projektet az adott időben rendelkezésre álló leghatékonyabb módon tudjunk megoldani. Az alkalmazott technológiák kiválasztása során legfontosabb törekvéseink a költséghatékony üzemeltetés lehetőségének biztosítása, valamint a különböző platformok közötti hordozhatóság garantálása.

 

Főbb referenciáink:

Central Geo Kft, Szolnok Vállalati dokumentum kezelő és iktató rendszer.
Hibajegy kezelő rendszer
Főkönyvi könyvelés
sPrinter Lizing Zrt. Pénzügyi lízingek komplett kezelése
Faktoring kezelés,
Pénzügyi, vezetői információk
SMTPRO Kft., Nagykörös Internet alapú logisztikai rendszer
Steel-Vent Kft., Szolnok-Eger Kereskedelem, Ügyfélszolgálat, Számlázás, Tárgyieszköz nyilvántartás, Logisztika, Főkönyv, Pénzügy, Táv és csoportmunka 
Belcord Kft., Eger

Termelésirányítás, Főkönyv, Pénzügy, Tárgyieszköz nyilvántartás, Ügyfélszolgálat, Logisztika, Számlázás, Tárgyieszköz nyilvántartás, Ügyfélszolgálat, Táv- és csoportmunka. 
DEKOTEN Kft., Paks Logisztika, Főkönyv, Pénzügy, Számlázás, Munkaügyi nyilvántartás, Bérszámfejtés
Bárány és Barátné Kft., Miskolc Főkönyv, Pénzügy, Humán erőforrás kezelés, Tárgyieszköz nyilvántartás, Táv- és csoportmunka, Számlázás
Present Trade Rt., Eger Kereskedelem, Ügyfélszolgálat, Számlázás, Logisztika, Főkönyv, Pénzügy
Medimetál Kft., Eger Termelésirányítás, Főkönyv, Pénzügy, Logisztika, Számlázás,
Szabóker Kft, Eger Főkönyv, Pénzügy, Tárgyieszköz nyilvántartás, Számlázás
AGROTRANZIT Kft., Eger Kereskedelem, Ügyfélszolgálat, Számlázás, Logisztika, Főkönyv, Pénzügy, Táv és csoportmunka
SZV & M Kft., Eger Kereskedelem, Ügyfélszolgálat, Számlázás, Tárgyieszköz nyilvántartás, Logisztika, Főkönyv, Pénzügy, Táv és csoportmunka